Campanie de informare în regiunile Moldovei despre situația democratică și asistența UE pentru dezvoltarea țării

Societate mai puternică
60 000 EUR
Asociația Presei Independente în parteneriat cu Centrul Național de Mediu și Consiliul Național al Tineretului din Moldova.
2019 - 2019
Finalizat
Obiectivul principal: Familiarizarea publicului din regiunile Moldovei cu situația actuală a dezvoltării țării printr-o campanie de informare despre reformele democratice susținute de UE în Moldova, beneficiile Acordului de Asociere și importanța îndeplinirii de către Moldova a angajamentelor asumate la nivel european.

Principalele activități/rezultate:

 

  • Organizarea și desfășurarea întâlnirilor, în diferite formate, pentru a informa grupurile țintă despre esența și gradul de implementare a reformelor europene;
  • Publicarea și diseminarea materialelor informative bine documentate în limbile română și rusă cu privire la stadiul implementării Acordului de Asociere, la întârzierile existente și la necesitatea de a accelera reformele;
  • Realizarea programelor TV și a dezbaterilor pentru o mai bună informare cu privire la rezultatele reformelor europene planificate pentru implementare în Republica Moldova și finanțate de UE, inclusiv reformele neimplementate și posibilele consecințe pentru dezvoltarea țării.
  • Activități de informare în rândul tinerilor cu privire la beneficiile oferite de UE tinerilor.

 

Beneficiari:

 

Cetățenii R. Moldova și societatea ca un tot întreg, care va fi corect informată și va  putea contribui la relansarea reformelor și la democratizarea reală a țării. 

Locație și contacte

str. București 41/5,Chișinău MD 2012
022 22 09 96
www.api.md